Пътуващи по новооткритата отсечка на АМ „Струма“ сигнализират : Асфалта се срина дни след откриването!

Будни граждани, които пътуват по новоткритата отсечка на АМ „Струма“(Сандански – Кулата) сигнализираха,че асфалта вече се е сринал и то няколко дни след откриването.Новата отсечка се пусна предсрочно, за да се олекоти трафика за Гърция. Преди броени дни трасето беше пуснато,ден по-рано от датата, на която фирмата изпълнител пое ангажимента отсечката да е готова.
Премиерът Бойко Борисов също присъства на пускането на отсечката, заедно с министъра на регионалното развитие – Лиляна Павлова. Премиерат обеща ремонт на обходния път, който две години пое тежкия трафик за Гърция.
Министър-председателят сам шофираше джипа си и увери хората, че трасето е отлично.
„Обещахме на хората и те вече ще карат спокойно“, каза преди дни той. „Ще има още довършителни работи. Веднага влизаме и в селата, където бяха разбити пътищата“, уточни премиерът.
Струма


Оказа се , обаче че отличните условия за които премиера говореше , не са толкова добри, това се вижда от снимките публикувани в Мрежата от наблюдателен гражданин, с посланието: „Ами….честито ви нова магистрала, (Сандански – Кулата) Българи!!! Асфалт на 3 дни и….се свлече… Думи нямам….!!!“

Струма 2

Comments

comments