Първият по рода си конкурс Miss Gold Night Club предизвика невиждан интерес , организаторите обещават интересна програма и много награди

Конкурсът ще се проведе на 14 август , а кастинга за него е определен за 5 август, като всички желаещи да се включат , могат да заявят желанието си на 0895/033 014. Организаторите вече отчитат широк интерес и наплив на желаещи да вземат участие.
Най-младата модна агенция в Югозападна България- „AF models“, която развива с бързи темпове дейността си и след множество кастинги, които проведе в Сандански, Благоевград и Бургас, сега са основен организатор на конкурса Miss Gold Night Club – Гоце Делчев.
Собственика на агенцията- Александър Филипов разкри пред нас някои подробности от кухнята на конкурса. “ Ще има множество парични награди, предоставени от нашите спонсори, както и спа-уикенди в Спа хотел „Ивелия“ , еко-селище „Омая“ и уикенд в Делчево, разкри Александър. За прическите на претендентките ще се погрижи професионалният екип на AF Beauty Salon, а грима ще е грижа на известната благоевградска гримьорка Йоана Димитрова.Част от журито пък ще бъде популярният модел Моника Валериева. За облеклата на моделите ще се грижат “ Бончев Груп“ .
„Конкурсът ще бъде събитие на ниво, за това работим всички в екипа ангажирани в организацията. Фактът , че толкова хора проявиха интерес към него говори сам по себе си. Наличието на спонсорите пък е доказателство за доверието на хората в нас, а ние няма да ги разочароваме“, каза още Александър Филипов.
Нашият екип ще отрази събитието и всички наши читатели ще имат възможност да видят уникални кадри от организацията на конкурса до самият финал и награждаване на победитилките.

Comments

comments