Професионалният празник на МВР – 5 юли беше тържествено почетен в Благоевград със спортни прояви

Професионалния празник на МВР – 5 юли беше тържествено почетен, в присъствието на г-н Бисер Михайлов областен управител на гр. Благоевград, представители от Окръжен съд-Благоевград, Окръжна прокуратура-Благоевград, Районна прокуратура-Благоевград и служители от резерва и запаса бе отслужен водосвет и бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на ОД на МВР-Благоевград. По повод празника в ОДМВР-Благоевград бе организиран открит турнир по стрелба с късо огнестрелно оръжие, в който взеха участие служители на ОДМВР-Благоевград, Окръжна прокуратура, Окръжен съд и журналисти.
Победителите в турнира: на първо място при мъжете е отборът на „СПС” – ОДМВР-Благоевград, на второ място е отборът на 01 РУ-Благоевград и на трето място е отборът на телевизия Дартс -Благоевград, при жените на първо място е отборът на Окръжен съд-Благоевград, на второ място е отборът на ОДМВР-Благоевград и на трето място е отборът на Районен съд-Благоевград.
При индивидуалното класиране при мъжете на първо място е Явор Попов от ОДМВР-Благоевград, на второ място е Иван Белички от 01 РУ-Благоевград и на трето място е Давид Калпачки от БНР. При жените на първо място е Радостина Демиревска от 02 РУ–Благоевград, на второ място е Гергана Симеонова от Окръжен съд- Благоевград и на трето място е Мария Исидорова от Районен съд-Благоевград.
Лично от старши комисар Христо Разсолков директор на ОДМВР-Благоевград бяха връчени грамоти на победителите в турнира.

Comments

comments