„Продължаваме промяната“ носи само негативи на „Демократична България“, заяви Даниел Митов

След като вчера депутатът от ГЕРБ Тома Биков заяви, че партията му не може да даде решение на политическата криза без подкрепата на „Демократична България“, днес Даниел Митов затвърди тезата на съпартиеца си. Пред Би Ти Ви той дори намекна, че обединението трябва да се разграничи от „Продължаваме промяната“, защото трупа само негативи.

В ГЕРБ не искат управление без "Демократична България"

В ГЕРБ не искат управление без „Демократична България“

 

„Демократична България“ се държат като присъдружна организация на „Продължаваме промяната“. Трябва да разберат, че „Продължаваме промяната“ им носи само негативи“, заяви Митов.

ГЕРБ продължават да търсят подкрепа за правителство основно от „Демократична България“, като няколко пъти представиха обединението като свой естествен европейски партньор. От „Демократична България“ обаче многократно подчертаха, че няма да подкрепят кабинет с мандат на ГЕРБ.

 

"Демократична България" призова "Продължаваме промяната" да не се отказва от опит с втория мандат

„Демократична България“ призова „Продължаваме промяната“ да не се отказва от опит с втория мандат

Митов обясни, че диалогът между партиите е труден, но не изключи в крайна сметка да се направи кабинет. Той уточни, че все още в партията му не са обсъждали имена на министри, но според него те трябва да са хора, които не са пряко свързани с партиите.

Депутатът от ГЕРБ каза още, че България има какво оръжие да даде на Украйна, но и призова разумно и внимателно да се реши какво може да изпрати страната ни на Киев.

Comments

comments