Продават общински парцели в четири местности

Община Благоевград разширява периметъра на парцелите за продан, съобщават от администрацията. Свободните общински места са във вилна зона „Картала” и вилните зони в местностите „Добро поле”, „Септемврийче” и „Бодрост”.

Поради големия интерес на гражданите община Благоевград ще предостави за продан свободни общински парцели като най-многобройни са тези между 400 и 500 кв. м. Желаещите да закупят общинска земя в местностите могат да намерят и парцели от няколко декара, но те са ограничени като брой.

Собствениците на вили пък ще имат възможност да закупят земята, върху която са изградени те. Главното условие собствениците да се сдобият с общинската земя, е техните вили да са узаконени.

Според експерти земята, която се предлага е свободен общински парцел, който може да бъде закупен при конкретни правни изисквания и при представяне на съответни документи. Голям интерес към общинската земя във вилна зона „Картала” проявяват бъдещи купувачи от столицата, както и от съседна Гърция.

Документи кандидат-купувачите могат да подават в Деловодството на община Благоевград – пл. „Георги Измирлиев” 1, партерен етаж. На посоченото място може да бъде получена и подробна информация за набора от документи, който трябва да бъде представен.

Comments

comments