Приятел на бащата на убитата Ани изключва той да е имал садистични наклонности

Изключено е малката Ани Борисова да е убита от баща си. Това заяви травеститът Марчела, който е имал връзка със Станислав Бакърджиев в Гърция през 2007 година пред Dunavmost.bg
„Той беше по-скоро нежен и внимателен, садистични наклонности у него не съм забелязвала“, споделя Марчела. Тя е уверена, че той не е баща на Ани. Първо – доказано не си падал по жени.
Травеститът сподели, че клиентите на бащата Станислав били богати и предимно възрастни гърци, с които се запознавал в скъпите нощни клубове в Атина. Майката на Ани – Димитрина работела като проститутка и било трудно да се проследи от кого да е забременяла според Марчела.
Властите в Гърция продължават да разпитват всички, които може да имат отношение към убийството на малката Ани Борисова. Разследващите търсят връзка с канали за продажба на органи и педофилска мрежа. Дори се появи версия, че детето може да е живо.
Станислав Бакърджиев, бащата на Ани, който е основният заподозрян за убийството, е подложен на детоксикация в затвора в Корфу.

Comments

comments