Приятелката на Мартин Дебелия : Изкарах 22 хил.лева за един месец , докато бях бременна

Близките на Гергина Добрева, майка на четиригодишно дете, от София, разказаха още някои подробности пред Нова телевизия днес, разказът им обаче е доста по-различен от този, който тя представи в съда днес.

Гергина учила до 11 клас, а от половин година проституира за Марто Дебелия. Намира клиентите си в интернет. Продава се за 100 лв. на час и 500 лв. за цяла вечер. Така се запознала и със сводника си. Още в началото той започнал да я заплашва, твърдят близките на момичето.

„Отива като клиент. Тя му отваря вратата и той казва – ти знаеш ли кой съм аз. Аз съм Мартин Филипов. Хубаво ли работиш? Знаеш ли, че мога да ти строша кокалите за това, което го правиш и не си плащаш на никой. Оттук натам трябва да плащаш, за да живееш”, разказа сестрата на Гергина.

Момичето трябвало да обслужва колкото се може повече клиенти. За нея обаче не оставала и стотинка. Половината пари отивали при сводника, а другите – при съпругата му. Гергина й плащала, за да се грижи за детето й, докато проституира.

„Стигала е и до 1500 на ден. Примерно с десетина или примерно с петима по два-три часа. Или с двама по цяла нощ и след това за нея реално няма нищо. Трябвало е да предлага всичко на всеки. Имаше един случай тя ми беше споделила, че един клиент й беше дал кокаин и й давал по 100 евро на лента да шмърка. Не е искал друго от нея”, разказа още сестрата.

Тя каза, че Гергина е правила няколко опита да избяга, но всичките били неуспешни. Не посмяла да се оплаче и в полицията, защото знаела, че там Марто Дебелия се ползва със закрила. Близките й не крият, че момичето се влюбило в сводника си. Отчуждило се и обърнало гръб на близките си.
Гергина Добрева, обаче днес каза пред журналисти, че тя е жената с която, арестуваният за сводничество преди дни Мартин Филипов-Дебелия живее на семейни начала, въпреки че има и друга жена.
Добрева освен спътница в живота на Дебелия е и проститутка, която от години е в бранша. Днес в благоевградския съд, докато се чакаше да започне гледането на постоянната мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо тримата мъже, арестувани по време на специализирана акция за трафик на жени и сводничество, Гергина разви защитна теза пред журналистите, с която искаше да оправдае действията на Мартин Филипов.
gergina


Добрева надълго и широко разказа за дейността с която се занимава.Тя сподели, че работата и е твърде доходоносна и не би се отказала от нея, за да работи за 300лв. на месец. Факта, че по време на бременността си е заработила 22 хил. лева само за месец, втрещи представителите на медиите. На въпроса дали се е притеснявала да не нарани бебето си, докато извършва сексуални услуги, Добрева заяви, че семейството и е имало нужда от пари, а и за нея не било проблем.
Момичето, което рекламира услугите си и в интернет сайт заяви ясно, че е в съда, за да подкрепи Марто Дебелия, защото го обича и за нея той е прекрасен човек, който не е карал момичетата да проституират насила. По нейните думи те просто искали да му навредят и затова подали жалби срещу него.
gergina 2

Comments

comments