Принцеса Шарлот е само на 3 годинки, а изкарва милиарди за кралското семейство! Ето как

Принцеса Шарлот изкарва милиарди за кралското семейство . Малката принцеса успява да привлече вниманието на медиите, където и да се появи.

Няма спор, че Шарлот обича фотографите и знае как да се държи пред техните обективи. Тя винаги е усмихната и готова за снимка. На кръщенето на малкия си братЛуи , Шарлот отново успя да привлече вниманието на всички така, както само тя си знае.Второто дете на Кейт и Уилям не просто спечели сърцата на хората, но и печели доста пари за кралското семейство, пише tocka.com.mk, позовавайки се на „The Sun“. Принцеса Шарлот изкарва 3, 8 милиарда долара. А нейният брат принц Джорджизкарва с 1 милиард по-малко. Най-малкият принц Луи, който се роди през април, се очаква до първия си рожден ден да спечели 50 милиона лири.

Изчисленията се основават на стойността, която кралските наследници допринасят за британската икономика.

И точно като ефекта „ Меган Маркъл “, дрехите на принцеса Шарлот са причината за това, че изкарва повече от братята си за британската икономика. Това означава, че всяка една дреха, която малката принцеса облече, се продава много по-добре.

980x551_1495385503

Кейт винаги облича Шарлот в дрехи на Джон Луис. Това допринася изключително много за продажбата им след това. Добър пример за това е жълтата  жилетка, която Шарлот носи за официалната си снимка за втория си рожден ден. Тя беше разпродадена само 24 часа, след като принцесата се показа с нея.

980x551_1493636026

„Кралските деца имат положително влияние върху продажбите на някои марки, които носят или на играчките, с които си играят“, казва Дейвид Хага, директор на известна модна марка.

В каквото и да са облечени, децата на Кейт и Уилям винаги изглеждат страхотно. И докато принц Джордж не обича много фотографите, то сестра му Шарлот прави всичко, за да привлече тяхното внимание и винаги позира с удоволствие като една малка принцеса.

charlotte-cambridge-t

Източник: zajenata.bg

Comments

comments