Представиха Цецо Соколов в Лубе Банка

Националът Цветан Соколов бе представен в италианския гранд Кучине Лубе Банка Марке (Чивитанова). Българският диагонал ще игре през новия сезон с екип с №1.Роденият в Дупница супер-волейболист игра през миналия сезон в Турция, но през лятото отново реализира трансфер на Апенините.
„Ще дам най-доброто от себе си за тази фланелка на и извън полето. Целта ми е да печеля, точно като тази на Лубе. Много съм щастлив да играя тук, ще намеря италианския шампион много по-труден от преди. Много е равностоен, със силни и мощни отбори. Затова във всеки мач ще трябва да се представяш по най-добрия начин. Това е красотата на това първенство“, заяви Цецо Соколов по време на представянето.
Вчера играчите на тима, които не са ангажирани със своите национални отбори, се събирааха в залата на Лубе в Чивитанова Марке – „Еуросуоле Форум“, а от днес започват същинската подготовка. Енрико Честер ще се присъедини към лагера на тима на 16 август, а тези, които участват в Олимпийските игри в Рио – Османи Хуанторена, Мика Кристенсън и Женя Гребенников – в началото на септември.

Comments

comments