Председателя на упр.съвет на ОФК „Пирин“ – Николай Петрунов подаде оставка

Председателят на управителния съвет на ОФК „Пирин“ Николай Петрунов подаде оставка, той поиска да бъде освободен от поста на 5 юни, затова председателят на общинския съвет на ОБС Благоевград, Радослав Тасков свиква извънредна сесия, на която ще бъде освободен Петрунов. На негово място ще предложен известният футболист Венко Попов.
Петрунов напуска месец, след като бе сменено ръководството на футболния клуб и старши треньорът Самоковлийски бе освободен. Мястото му зае Иво Тренчев. Веднага след рокадите „Пирин“ влезе в „А“ футболна група за радост на многобройните си фенове.
Добрите резултати станаха факт благодарение на активната намеса в работата на клуба на кмета Ат. Камбитов и ОБС председателя Тасков, те се показаха, като истински радетели на футбола, който години наред е карал Благоевград да се гордее с отбора си. Сесията ще се проведе в петък.
Опитахме се да се свържем с Николай Петрунов по телефона за коментар, но не успяхме да се свържем с него. Наши източници разкриват, че Петрунов вероятно ще остане на работа като треньор в клуба.

Comments

comments