Председателят на БСП Михаил Миков, депутатът Кристиан Вигенин и кандидат кметът Милан Богдански почетоха паметта на загиналите в боевете за свободата на Горна Джумая

Миков,Вигенин и Богдански, придружавани от активистите на БСП и участниците във вота за местна власт, се поклониха пред мемориала „Майка България“ в областния център. Червеният лидер изрази пълната си подкрепа за екипа на кандидат-кмета Милан Богдански и изрази увереност, че на този вот хората в Благоевградско ще излязат от налегналата ги през годините апатия и ще гласуват активно с бюлетина номер 10.

„Най-важното в една предизборна кампания са искреността и срещите с хората. БСП означава справедливост. Платформата и левите стандарти очертават партията ни като единствената политическа формация, която има такива за тези избори. Листата за кандидат-съветници в Благоевград е много млада. В същото време това са хора, които имат опит в местното самоуправление, участвали са в не една и две битки, и смятам, че е много успешен екип за предстоящите избори“, заяви Михаил Миков.

„Благодаря на съпартийците ми, които ми гласуваха доверие и избраха аз да съм кандидат за кмет на Благоевград. Срещам се ежедневно с хора от цялата община и добре познавам техните искания и стремежи. През последните четири години местната власт не направи стъпки в борбата с младежката безработица. Ще работя активно именно в тази насока, за да останат младите тук, а тези които вече са избрали терминалите, да се върнат в родните места.“ заяви е Богдански.

Comments

comments