Пребитото бебе от Каменар все още е с опасност за живота, бащата е в ареста

Момиченцето на година и девет месеца, което лежи в кома в болницата „Св. Марина“ във Варна, е било системно зверски пребивано. Има стари и нови вътрешни и външни травми, съобщи ръководителят на Първа детска клиника проф. Виолета Йотова.
„Момиченцето от Каменар, то е в кома и със сериозна опасност за живота. То е с кръвоизлив в мозъка, кръвоизливи в очните дъна, множество рани по крайниците и други части на тялото. Външният му вид е ужасяващ от многобройните рани“, уточни проф. Йотова, цитирана от БГНЕС.
Според Йотова, прогнозата за състоянието на детето е много лоша. Лекарите дават всичко от себе си, за да се преборят за живота на момиченцето. Тя отказа повече информация, тъй като детето е обект на криминално разследване.
Днес, рано сутрин група хора, представящи се за близки на детето, са се опитали да влязат в отделението, но не са били допуснати заради течащото разследване“, обясни шефката на детската клиника. Майката се казва Янка, а бащата, който е арестуван – Мюмюш. По-рано от лечебното заведение съобщиха, че има сведения с детето да са извършвани блудствени действия.
Напомняме, че това е пореден случай на жесток тормоз на дете от родител в нашата страна през последните семдици.

Comments

comments