Пребитият на Околовръстното: Двама от биячите имаха пистолети, можеха да ме убият!

Две коли постоянно изблъскваха пътуващите по околовръстното, едната ме засече, затова подадох сигнал с клаксон и се престроих в дясна лента. Двете бяха матово черни, със затъмнени стъкла. Това разказа пред Нова телевизия пострадалият от побоя на Околовръстното шосе в София. Той е с три избити зъба, контузии в областта на носа и контузии по ръката. Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

„Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха”, разказва пострадалият. През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял.

Всички биячи са били облечени в черно, с обувки кубинки и с черни шапки на главата. Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите – в тялото.

Comments

comments