Пребитият в Борисовата градина дядо: Питах ги защо мен, отговор нямаше

Пребитият в Борисовата градина 67-годишен мъж Красимир Иванов се опитал да говори с нападателите си, които го претрепаха пред очите на внуците му. Попитал ги: „Защо мен?” Отговор нямало.
Това сподели пострадалият пред bTV.
„До вчера седях между хората на това кафе в Борисовата градина, а сега не бива да минавам”, казва Красимир. Когато бил с внуците си в парка, той видял мъжете, които били фенове на ЦСКА. „Видях надпис на кръста на един от тях.
Беше си изписал „blood” (кръв – на английски, б.р.) Зачудих се от какъв зор някой си е написал кръв на талията. На рамото пък имаше звезда.
След като се нахвърлиха, ги попитах как са избрали мене, възрастният мъж, да ме бият. Нямаше отвори. Те симпатизират на клуба на армията. Аз съм служил в армията две години.
Те не са били в казармата”, каза още Красимир Иванов. „Казах на един от тях в очите, че това ще бъде платено, аз нямам съмнение. Всичко се плаща на тоя свят”, каза още Крисимир Иванов.
Днес прокуратурата се самосезира за пребития от младежи в Борисовата градина възрастен мъж пред двете му внучета. Ако нападателите и биячите бъдат разкрити и разпознати до края на деня, веднага ще им бъдат повдигнати и обвинения. (Виж в още по темата)
От полицията допълниха, че част от очевидците на нападението засега целенасочено спестяват информация по случая и следствието не може да стигне до края.
По информация от МВР, на самото място на инцидента нямало камера за видео наблюдение.

Comments

comments