По читателски сигнал!ВНИМАНИЕ – ИЗМАМНИЦИ!!! Млада двойка измамили благоевградчанка с два наема за квартира и множество комунални разходи

На редакционната поща получихме сигнал от госпожа Евгения Христова, която сигнализира за млада двойка , която не и платила два наема за наетото от тях нейно жилище, както и множество комунални разходи.
Публикуваме писмото и без редакторска намеса:
„ВНИМАНИЕ – ИЗМАМНИЦИ!!!
Тези двама души от снимката са долни измамници, пребиваващи в гр.Благоевград. Не съм първата ужилена, но се надявам повече хора да ги видят и да се пазая!
Тя – Десислава Димитрова (по документи Десислава Цветанова Китина) се хваща за по 2-3 дни на работа, докато не я изгонят, защото е мърлява, мързелива и крадлива.
Той – Илия Илиев, таксиметров шофьор в Благоевград (от с. Сливница, до Кресна).
Двамата се представят за семейна двойка.
Тези двамата хубостници пуснах на квартира в апартамент, който притежавам в Благоевград. Изглеждаха много миловидни и добри…. но уви. Още от първия месец започнаха проблемите -разтягаха лукуми, колко са бедни, как момичето било сираче, как няма какво да ядат, и т.н., но до края на седмицата ще платят наема (който намалих, защото ги съжалявах и исках да им помогна хахаха). И така до следващата седмица, и пак – гладни, някой работодател не им платил, и с обещание за поредната седмица.
Равносметката: 2 наема и сметки на обща стойност 280 лв. (ток и вода не е платен нито веднъж за 5 месеца) + 170 лв. за една не сменена дограма.
След поредното разиграване ми преля чашата и отидох до апартамента (не живея в Благоевград). Бяха сменили ключалката, наложи се да викам ключар, който отнесе още 60 лв.
Познайте какво имаше в апартамента – НИЩО. Всъщност, по зле и от нищо: нетърпима смрад на котки, неописуема мърсотия, мухлясал нов (мой) хладилник и…. не искам да се сещам за ужаса, който изпитах.
Разбира се не си вдигат телефоните, момата ми изпрати усмивки и надпис хо хо хо и до там.
Жалко, че не живея в града и много трудно бих ги видяла, но се надявам повече хора да копират снимката и моята история за да не продължават тези нещастни хорица да лъжат и мамят и други добродушни като мен.
Тя ще ви реве как не е яла три дни и как трябва спешно да оперира я зъби, я нещо друго, той ще ви гледа миловидно и ще обещава следващата седмица да си плати задълженията, но едва ли ще дочакате тази седмица. Аз поне не можах. И не съм само аз – има и други потърпевши.
Пуснах искова молба в съда и ще ги съдя, няма да оставя нещата така, но нервите, които изхабих, нямат цена.“
Съветът , който госпожа Христов иска да даде на хората е да се пазят и да бъдат внимателни , ако се срещнат с тези хора, които са я подвели по този начин.

Comments

comments