Почина жената, скочила от 3-ия етаж на дома си в Благоевград

54-годишна жена загина след като снощи скочи от третия етаж на дома си в Благоевград. Както информирахме, сигналът за инцидента бе подаден малко преди 18 часа снощи от ул. Шар планина” на ж. к. “Освобождение”. 54-годишната К.К. бе открита паднала на тротоара под терасата на кооперацията, в която живее. С линейка на ЦСМП жената е транспортирана и настанена директно в реанимацията на МБАЛ-Благоевтрад. След полета от 10-метрова височина 54-годишната жена е с политравма. Открити фрактури на крак, ръка и череп. За съжаление, след като е интубирана, към 19 часа е починала.

Преди да скочи от терасата жената, която била доста пълна, изпила шепа хапчета. След това поставила на терасата табуретка, стъпила върху нея и скочила през прозореца на терасата. Паднала на плочника пред гараж.

Нищо в поведението й през последните 24 часа не показвало, че е замислила самоубийство. На мястото на инцидента е направен оглед от полицията, няма данни на насилствена смърт а за самоубийство. Загиналата е семейна, предстои аутопсия, предаде БГНЕС. Снощният е пети случай на самоубийство в Благоевград след скачане от жилище за 8 месеца.

През февруари двама-50-годишен мъж и млада жена се самоубиха само в рамките на 5 дни след скок от 7-я етаж в жк “Еленово”, 22-годишен студент падна преди 20 дни от тераса в УК “Скаптопара” на АУБ, седмица след това 38-годишен мъж скочи от 5-я етаж отново в жк “Еленово”. Единствено студента и жената от снощи живяха до 1 час след падането. Останалите трима загинаха на място.

Comments

comments