Почина жената блъсната от лек автомобил в Дупница

Почина жената блъсната от лек автомобил в Дупница. Тя е издъхнала вчера следобед по време на операция в столичната болница „Софиямед“.

Инцидентът станал вчера в Дупница. На път за работа бе блъсната 57-г. Мариана Станкева от лек автомобил, докато пресичала пътното платно. Тя бе настанена в болница с тежка черепно-мозъчна травма.

Тежкия инцидент стана около 7.15 часа на ул. „Венелин“. Мариана Станкева пресичала улицата на място извън пешеходната пътека, когато бе блъсната от автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от Симеон Кирилов от Дупница. Шофьорът набил спирачките, но не успял да предотврати сблъсъка. От удара Мариана Станкева бе изхвърлена на капака на автомобила и с главата си бе счупила предното му стъкло, от което е получила тежка черепно-мозъчна травма и бе изпаднала в кома. На няколко метра от пътното платно бе изхвърчала дамската чанта на жената.

Пробата, която беше извършена на водача на автомобила Симеон Кирилов бе отрицателна.

Съпругата на брата на треньора на Братя Галеви – Станко Станкев,а именно Мариана Станкева работила на шивачка в цех за спално бельо.

РУП – Дупница разследва тежкото ПТП.

Comments

comments