Поставиха нови фитнес уреди в парк „Бачиново“, фитнес зона на открито ще радва и жителите на кв. „Грамада“

Новоткрита фитнес зала ще удовлетворява част от спортните нужди на жителите на квартал „Грамада” в Благоевград от днес. Залата се намира в началото на квартала, между блоковете „Орбита”. За чудесния тонус, отличното здраве и добре изглеждащо тяло благоевградчани тренират в парк „Бачиново”, парк „Даме Груев”, парк „Еленово”.
Планувано е и облагородяването на други части от града.
Любителите на спорта от квартал „Грамада” вече ще имат и свое място за тренировки. Те ще могат да използват тренажор за гребане, мултифункционален тренажор за стречинг, велоаргометър и скрепер. Кростренажор и мултифункционален тренажор-лежанка за коремни и гръдни преси ще поддържат формата на всички, желаещи да спортуват на открито. Уредите могат да се използват за работа върху почти всички мускулни групи. Ще служат и за сухи тренировки по гребане, кардио тренировки, разтягане и развитие на тялото, подобряване на кръвообращението, укрепване на ставите и други полезни за здравето упражнения. Три нови фитнес уреда бяха монтирани тази сутрин в края на езерото и ще допълват съществуващите в парк „Бачиново”, които вече се превърнаха в приятно и полезно занимание за малки и големи жители и гости на града, избрали да поддържат здравето и тялото си сред природата. Новите фитнес уреди включват единичен тренажор за гребане-лодка, тренажор за стречинг и мултифункционален тренажор-лежанка за коремни и гръдни преси.
Благодарение на тях професионални и непрофесионални спортисти могат да съчетават полезното с приятното – поддържане на здраво тяло, отдих сред природата и подходящи за тренировки уреди, които обграждат цялото езеро. Всяка сутрин десетки любители на спорта, освен да тичат по алеята, се спират и за да направят упражнения за различни мускулни групи на уредите. Трениращи има и вечер, както и посетители на любимия благоевградски парк.

Comments

comments