Поредно нагло паркиране директно върху зелени площи до детски парк в „Еленово“

На поредна безумна постъпка на благоевградски граждани се натъкна репортер на „Благоевград Нюз“.
Както ясно се вижда от снимките, става дума за паркиране директно върху зелени площи непосредствено до новопостроения детски парк в ж.к. „Еленово“. Проблемът в случая е, че на десет метра от току-що засадения райграс има междублоково пространство, обособено като паркинг.
14522545_1267253569964445_1321392695_o


Голяма част от родителите, водещи децата си в парка, както и ние от екипа на „Благоевград Нюз“ недоумяваме каква е причината хора, които желаят децата им да прекарват свободното си време в хубав парк, красиво обграден със зелени площи, умишлено да унищожават всичко, което обществото прави за децата им. Ежедневната апатия към всички писани и неписани закони не спира да ни разочарова, в случая обаче не става дума само за потъпкване на правилата, а и за негативния пример, който родителите дават на децата си.
Допускаме, че вероятната причина за безумното паркиране върху зелени площи е фактът, че реално достъпът до парка за деца със специални нужди и майки с колички е ограничен с оглед факта, че никъде няма изградени рампи за тази цел. Този проблем „Благоевград Нюз“ засегна вчера, вижте случая подробно тук.

Comments

comments