Пореден скандал заформиха в Благоевград тризначките Вяра,Надежда и Любов

Съседски сканадал, в чийто епицентър се оказаха тризначките Вяра, Надежда и Любов, се вихри завчера в квартал „Еленово” в Благоевград. Русокосите фурии злоупотребили с партийната си принадлежност към ГЕРБ и безцеремонно защитавали интересите си, позовавайки се на партиен чадър. Това алармира Мая Новоселска, педагог в ЦДГ №3 в Благоевград. Пред репортер тя разказва, че синът й, който е в Норвегия от 4 години, има апартамент в съседство с този на тризначките. По време на неговото отсъствие Новоселска наглежда жилището. Проблемът между нея и блондинките възникнал в началото на месеца, когато хората от целия блок решили да направят изолация. За зла участ климатикът на тризначките пречел това да се случи.
„Помолих най-учтиво първо майка им някак си да разрешим проблема”, каза Мая Новоселска „Тя уж ме разбра, каза, че ще види какво може да се направи. В един момент обаче срещу мен се изправиха трите сестри и подобно на ураган изляха цялата си жлъч върху ми. Държаха се агресивно и арогантно, подчертаха, че ако имам претенци за нещо, мога да се обърна към съда. Пред погледите на десетки комшии и майстори не спираха да приказват глупости. Върхът на всичко беше, когато обявиха, че са партийно обвързани с ГЕРБ и поради тази причина никой нищо не може да им каже”, допълни Мая Новоселска. В изблик на отчаяние тя дори публикува в личния си профил във фейсбук молба до всичките си виртуални приятели да й дадат съвет как да се справи със ситуацията.
Освен жалба до общинското ръководство в Благоевград съпругът на дамата, който е бивш служител на полицията, е поискал съдействие и от своите доскорошни колеги. Той пуснал жалба във Второ РПУ на Благоевград, оттам обаче му отговорили, че става въпрос за жалба от частен характер и няма как да се намесят.

„Сега единствената наша надежда и тази на всички живеещи в кв. „Еленово” №68 е в ръцете на общинските експерти”, казва Мая. „Дано поне оттам видят нередността и наистина някой помогне нещата да се разрешат, лаконична е тя.

Comments

comments