Пожар избухна на бензиностанция на магистрала „Тракия“

Пожар избухна на бензиностанция на 122-ри километър от автомагистрала „Тракия” близо до пловдивското село Царацово, съобщи Kmeta.bg.
Товарната машина се е врязла в газовата колонка на обекта, което довело до нейното възпламеняване, от където пламъците обхванали и превозното средство. Над мястото на произшествието се издигат гъст черен дим, показва снимка, изпратена ни от нашия читател.
Тир, лек автомобил и 2 колонки на бензиностанцията са изгорели напълно, съобщиха от пловдивската пожарна. Екип пожарникари е спял да спаси сградата на бензиностанцията. Шест екипа са гасили бедствието.
Очевидци разказват пред Kmeta.bg, че пожарните коли са се забавили почти час. Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 11:50 ч.
Хората са евакуирани заради опасност от взрив. При инцидента няма пострадали, разказаха запознати. На мястото има 4 пожарни коли, линейки и полицейски коли. Огънят вече е потушен.
Магистралата е затворена за движение в участъка край Царацово. Трафикът се отклонява през околовръстното шосе на Пловдив поради съображения за сигурност.

Comments

comments