Пирин Бл тренира на нов терен в Банско

25 футболисти на Пирин Благоевград вече втори ден тренират в Банско. Орлетата са настанени в хотел“Марая“, а тренират на съвсем новите терени на Евима Футбол, край планинският курорт. Три от тях са действащи, през седмицата от Италия пристигнаха и футболните врати. След орлетата на тези терени ще тренират и отбори от чужбина- грузинския Сабуртало и кипърския АЕЛ. През септември ще бъдат завършени и още четири терена.
Наставникът на орлетата Стефан Генов коментира че е много доволен и от условията в Банско, а също така и от факта че се оформя много силен състав. Договори вече подписаха Станислав Костов, Християн Казаков,Орлин Старокин, Костадин Ничев и преотстъпеният от Лудогорец вратар Георги Аргилашки. Договорите си подновиха капитанът Юлиан Попев и Стилиян Николов.
В рамките на този подготвителен лагер в Банско орлетата ще изиграят три контроли. Първата на 6.07. срещу Пирин Разлог,който е на път да стане Септември/София/ , на 9.07. е проверката с Монтана. Последният спаринг за лагера в Банско е на 13.09. с Черно Море / Варна/.

Comments

comments