Петя Аврамова за Илчовски: Аз се страхувам от този човек, ще гарантирате ли сигурността ми?

Всички си изпълнихте ролите. С тези думи депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев прикани към край на заседанието на Временната комисия за ревизия на правителството. 

От ГЕРБ бяха изключително възмутени от начина, по който депутатите са позволиха да злепоставят работеща фирма, като чрез разкрития на Светослав Илчовски се атакува собственика на „Градус“. Освен това от партията недоумяха и как може да се прави цирк в Народното събрание и да се принезява парламентаризмът.

Още в началото многократно членовете на Комисията от ГЕРБ-СДС запитаха своите колеги защо падат на нивото да правят пиар на Мая Манолова, която си прави пиар.

А регионалният министър с оставка Петя Аврамова, чието име също беше замесено в разказите на Илчовски, говори след края на изслушването на бизнесмена. Тя каза, че ще заведе дело срещу него.

„Ще заведа дело срещу този човек.Но искам вие да ми гарантирате моята сигурност пред този човек, защото аз се страхувам от този човек, който вие извикахте в тази комисия.Това го казвам съвсем отговорно“, обърна се тя към членовете на комисията и по-конкретно към председателя й Мая Манолова.

Тя се възмути от еуфорията в залата и как депутатите с интерес са задавали въпроси. Аврамова обаче запита как нито един не се е сетил да каже на Илчовски да покаже телефонния номер, от който Аврамова го е търсила, за да му окаже натиск.

Comments

comments