Петрич осъмна с билборд „СБОГОМ, ВЕЛЬО!“, календарчета и карти за игра „Бандата на Велшън“ са атракция в южния град

Петрич осъмна с транспарант „СБОГОМ, ВЕЛЬО!“, календарчета и карти за игра „Бандата на Велшън“ с ликовете на кметовете“ феодали“ са атракция в южния град.

Рано тази сутрин транспарант „Сбогом Вельо“! Народен фронт за освобождение на Петрич бе закачен на входа на южния град, непосредствено до жп прелеза. Това е поредния призив към кмета на община Петрич Вельо Илиев да си подаде оставка. Освен транспарант в кампанията срещу феодала Вельо Илиев се разпространяват годишни календарчета за 2015 година с лозунга: „Бандата на Велшън“!!!, „Всички опасни престъпници в затвора“. Календар четата са с ликовете на кмета В.Илиев, зам.-кмета Христо Георгиев и техният съдружник Николай Влахов, собственик на фирма „Ник мар“.

Предизборното напрежение в Петрич ескалира след репортажи и предавания на „Нова телевизия“, които показаха порочна практика в работата на община Петрич, при която обществени поръчки се разпределят на фирми, свързани с тясното обкръжение на кмета Вельо Илиев.

Под сурдинка в Петрич се коментира, че това е поредната гавра с „кмета слънце“.

Припомняме, че на 05.06.2015 год., над 100 автомобила взеха участие в протестен мотопоход срещу кмета на Петрич Вельо Илиев и зам.-кмета Христо Георгиев.

На стълб срещу павираната улица, на която е къща на зам.-кмета Христо Георгиев, строителният предприемач Владимир Заечки и председателят на Сдружението за контрол на управлението на общината Кирил Георгиев закачиха 2 табели: „ул. Корупция” и затвор „Бобов дол”. „Корупция” е названието на улицата, която протестиращите символично назоваха, табелката Затвор „Бобов дол” сочи направлението, за което трябва да заминат корумпираните управници./Пиринско

Comments

comments