Паскалев номиниран от партийните организации за кандидат-кмет на Благоевград, до седмица се очаква тежката дума на екскмета

Стана ясно, че голяма част партийни организации са номинирали екскмета на Благоевград Костадин Паскалев за кандидата им в предстоящите кметски избори, така БСП се обединява около неговата кандидатура.Във вторник резултати ще бъдат обявени официално и ще се внесе яснота по въпроса.
Сред номинираните са още д-р Владимир Пандев, бизнесменът Красимир Божурски, ректорът на ЮЗУ „Н. Рилски“ професор Ив. Мирчев, винарския бос Н. Бошкилов, съветникът Милан Богдански и една от организациите е издигнала кандидатурата на ексдепутата Емил Костадинов. Все още не е много ясно кой, колко номинации има, знае се със сигурност, че Паскалев е фаворит.
Остава само да се изчака окончателното решение на самият Паскалев, който ще има последната дума и ще реши дали ще се включи в предизборната битка в Благоевград.
До момента информацията е, че той се колебае и още не е заявил тежката си дума, ще участва, или не в кметската надпревара. В момента той има успешен бизнес, но за всички е ясно ,че единствено с неговото участие БСП в Благоевград ще възкръсне и има шансове да спечели изборите.
В Благоевград се коментира, че той е единственият кандидат , който има реални шансове срещу настоящият кмет, много благоевградчани чакат и се надяват той да участва на изборите, защото в него виждат единствената надежда за прогрес на града.Ясно със сигурност е едно, евентуалната битка между Паскалев и Камбитов ще бъде интересна.

Comments

comments