Официално откриха новия парк в Благоевград, министър Павлова не забеляза липсата на предпазен парапет над реката/ВИДЕО/

Днес на обяд в Благоевград пристигна министърът на регионалното развитие и благоустройство Лилияна Павлова, тя присъства на откриването на новия парк на ул.“Даме Груев“, заедно с кмета Атанас Камбитов, с когото демонстрираха близки приятелски отношения още при пристигането си.

Двамата придружени от областния управител Бисер Михайлов, председателя на Обс Радослав Тасков, депутатът от Герб Даниела Савеклиева и още няколко души от общинска администрация, направиха кратка разходка в парка, преди официалното му откриване.

За изненада на хората, обаче никой от тях не забеляза липсващият предпазен парапет над реката в големи участъци от парка. Проблем за който ние писахме преди няколко месеца . Още тогава през април , ние отправихме запитване към общинска администрация кога ще бъде поставен липсващият парапет. В края на май , получихме отговор, че поставянето на парапета е възложено, но нямаше обяснение кога ще бъде извършено. Въпреки, че очевадно паркът е в незавършен вид днес той бе открит. Това възмути не малко хора, които отдъхваха там и забелязаха, разходката на управниците, които не обърнаха внимание на липсващият парапет , застрашаващ живота и здравето на децата играещи там.

Много лошо говори за цялата общинска администрация и кмета на община Благоевград факта, че не забелязват проблемите или опита да бъдат прикрити. Не е важно единствено да се среже лентата , а преди се случи то да бъде завършено и безопасно за гражданите.

Comments

comments