Отново рев в съдебна зала в Петрич: Семейство сводници от с. Ръждак отказаха споразумение с прокуратурата за 1 година затвор

Семейство сводници от Петрич отказаха да подпишат споразумение с Районна прокуратура, която поиска налагане на една година ефективно излежаване на присъдата в затвор. Нежната половинка в семейството Виолина се разплака, след като чу предложението на държавното обвинение. До нея стоически стоеше в зала съпругът и Емил.

Двойката отказа категорично дeлото да се води по съкратено процедура. Така на 19 декември в зала ще бъде призован и гръцки гражданин. Той вече е дал показания пред гръцки съдия, който го намерил чрез съдебна поръчка. На днешното съдебно заседание показание даде и свидетел, от системата на МВР. Наложи се пред всички присъстващи, той да обяви, че при разследваното е използвано СРС.

Съдът прие като доказателство, предоставени засекретени подслушвания на обвиняемото семейство. Те са обвиняеми за набиране на лица с цел развратни действия. Престъпното деяние е вършено на територията на цялата община – Петрич. Семейството има хотел с ресторантска част в с. Ръждак. Там се се вършили секс оргиите. Нервите на сводницата не издържаха и тя ревна пред съдия Рая Манолева, председателстваща заседанието.

Двойката има излежаване на срок в предварителния арест. Опасността да лежат и двамата в затвор, при строг режим на изтърпяване на наказанието е почти 100 %, казаха в кулоарите от държавното обвинение

Comments

comments