Отново жестока катастрофа на пътя! Шофьор изхвърча от колата, загина на място

Още една жертва на пътя във Врачанско днес. Тази сутрин шофьор изхвърчал от колата си след тежък удар на обходния път на Враца и загина на място.
Трагичният инцидент е станал около 8.30 часа днес сутринта на кръстовището между обходния път и шосето за Криводол, където често стават пътни произшествия. Ударили се две коли – „Опел Корса“ с врачанска регистрация, който се движел в посока Криводол, и монтанско „BMW“, пътуващо към София. При зверския сблъсък автомобилите се завъртели, като баварецът изхвръкнал в полето край пътя, а „Корса“-та – на около 10 метра от кръстовището. Водачът й явно не бил поставил обезопасителен колан и излетял през предното стъкло на колата на метри от нея, като загинал на място.
По непотвърдена информация загиналият е 81-годишният Тодор М. от Враца. Пътниците в „BMW“-то – 2 млади момчета от Монтана, нямат видими и сериозни наранявания.
Ударът е бил толкова тежък, че части от колите са разпилени по цялото пътно платно. „Корса“-та е смазана, а немското возило е с отворени въздушни възглавници. На мястото има екип на пожарната, който да разчисти и измие пътното платно. Движението в района е отцепено. Полицията изяснява причините за инцидента. Най-вероятно възрастният човек не е спрял на знака „Стоп“, за да пропусне движещите се по главния път коли.

Comments

comments