Освободиха зам.-директора на ЮЗДП-Благоевград Благой Милев

Директорът на ЮЗДП – Благоевград инж. Валентин Чамбов освободи от работа досегашният заместник-директор и бивш директор на предприятието Благой Милев.

Благой Милев се върна на работа преди дни, след около 8 месечно боледуване, започнало веднага след детронирането му от поста -директор на ЮЗДП. Заповедта на инж. Чамбов влиза в сила от днес, денят в който Милев има рожден ден.  При назначаването на инж В. Чамбов за директор на ЮЗДП, Милев зае поста заместник-директор, но излезе в болнични, който продължи твърде дълго и временно на мястото му беше назначена инж. Ваня Каменова, един от най-добрите специалисти в системата на горите.

От днес Каменова заема поста с постоянна заповед.

Припомняме, че Милев влезе в директорския пост изненадващо, по време на едно от  служебните  правителства. 16 години преди кариерния му скок в директорския кабинет на ЮЗДП, Б.Милев е работил в Държавните горски стопанства „Места“ и „Добринище“.

Това е втората рокада за последните дни във върховете на ЮЗДП-Благоевград!!!

Припомняме, че само преди една седмица областния лидер на Продължаваме промяната в Пиринско – Марио Граченов бе отстранен от председателския пост  в Управителния съвет на ЮЗДП със заповед на служебния земеделски министър Георги Тахов.

Мястото му на ръководител на борда на директорите в предприятието зае санданчанинът Иван Чолаков.

Comments

comments