Организирайте жилищното пространство така, че да има повече въздух

Надяваме се този пост да ви помогне с различните си методи да организирате стаята си.

1.  Добрите стари етажерки. Това е сложен, визуално приятен начин да поддържате вашите елементи разделени на ясни секции. Всяко отделение на библиотеката може да включва декорирани и организирани кутии или саксии.

2. План за вашия гардероб. Ако имате доста голяма стая, не се страхувайте да се сложи ежедневно използваните си вещи в индустриален шик сандък или куфар. Не само ще имате лесен достъп, но така може да споделите вашия моден избор за това как да украсите дома си.

3. Приберете всички вещи, които са извън сезона в подходящи кутии.  Голямото пространство под леглото ви е добра идея, тъй като покривалото най-вероятно ще се скрие всичко. Оценявайте вещите си, които използвате рядко и един ден бъдете изненадани от това, което сте пазили през годините.

4. Отървете се от вещите, от които нямате нужда. Сега, след като сте организирали всичко, обърнете внимание на нещата, които не сте използвали за последните четири седмици. Вие ще намерите един тон вещи в дома си, от които нямате нужда и никога няма да използвате. Между старите дрехи, които вече не ви харесват, списания или каталози и всичко между тях, ще се открие много свободно място.

5. Ангажирайте се с план.  За да бъде успешна организираната стена, ще трябва да се променят старите ви навици: спрете да събирате и да се презапасявате с предмети, които никога няма да използвате (каталозите и списанията са такива виновници). Когато се връщате у дома, за да се промени устойчиво отношението ви, не просто захвърляйте дрехите си върху вашето легло или диван – или ги поставете в кошници или на рафт. Разликата е минимална, а резултатите ще ви изумят.

Comments

comments