Организаторката на „Мис Югозападна България-2016“ Ана Палашева, зарадва с огромна торта учители и ученици от ПГ по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ Благоевград

Огромната торта направена от „Виенски салон Романс“-София специално за конкурса „Мис Югозападна България – 2016“, организаторката Ана Палашева, реши да подари на учениците и учителите от ПГ по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ в Благоевград.
3


5
Жеста на госпожица Палашева имаше за цел да донесе радост и наслада и на тези, които не успяха да присъствата на бляскавото събитие в събота вечер, така дойде идеята тортата, която е истинко произведение на сладкарството, направена изцяло с натурални продукти с гарантиран произход да бъде подарена.
4
На 26 март в Лорго Мол в Благоевград се състоя най-бляскавото събитие, което градът е виждал, а заслуга за перфектната организация бе именно на Ана Палашева. За първи път в подобен формат на конкурса тя заложи на изцяло натурални и естествени момичета, което показа какви всъщност трябва да бъдат претендентките за която и да е корона.
Конкурса остави много доволни всички, които присъстваха и подкрепиха каузата, която бе прегърната и от органзаторката, а именно средствата събрани от поканите да отидат за изграждане на кризисен център за жени жертви на домашно насилие.

Comments

comments