Онлайн супермаркетът BG МАРКЕТ празнува 5-ти рожден ден и подарява 1000 ваучера на своите клиенти

Онлайн супермаркетът BG МАРКЕТ навършва 5 години. По този повод, собствениците са решили да подарят на своите клиенти 1000 ваучера по 5лв.

Акцията започва на 29 юни и ще продължи до изчерпване на количествата на ваучерите.

От 5 години супермаркети „БГ Маркет“ предлагат услуга за доставка на хранителни стоки, това се случва благодарение на иновативния подход на собствениците на веригата.
Само с няколко клика на  https://bgm.bg  можете да получите всичко, от което имате нужда и то без да се редите на досадни опашки и да обикаляте в търсене на желания от вас продукт. Най-голямото предимство е, че ще можете да пазарувате храни и напитки и то от
комфорта на вашия дом или офис.

В онлайн магазина на „БГ Маркет“ може да намерите всичко – от хранителни продукти от любими и предпочитани марки, през пресни плодове и зеленчуци, напитки, почистващи препарати за дома, био и диетични храни, козметика, артикули за бебето и детето, за домашните любимци и много други.
Естествено, не трябва да забравяме и факта, че с помощта на онлайн супермаркета ще можете да имате повече свободно време за себе си, близките ви и за нещата, които наистина ви доставят удоволствие.

За да се възползвате, трябва да влезете в сайта на онлайн супермаркета и да използвате ваучер BGM5, без кавичките, за да намалите стойността на поръчката си с 5лв.

Можете да се запознаете с пълните условия за доставка на BG МАРКЕТ ТУК.

Ваучерите от промоцията важи само в онлайн супермаркета на веригата.

Comments

comments