Общински съветник от ДПС в Благоевград оглави „Паркинги и гаражи“ ЕООД

Въпреки критиките на съветниците на ПП ГЕРБ, които яростно се противопоставиха на предложението, Ивайло Червилов от ДПС оглави общинското дружество „Паркинги и гаражи“ ЕООД.

Предложението за неговия избор дойде от кмета на община Благоевград Илко Стоянов, който не отговори на въпросите поставени от Кирил Илиев, който няколко пъти поиска да знае, защо се бърза толкова много с това значение.

Красимир Роячки определи като „постановка“ действията на общинска администрация и заяви, че се „изчегъртва“ ГЕРБ, за да се замени с ДПС.

С 24 гласа „за“, Червилов оглави дружеството, до избора на нов управител.

Ивайло Иванов Червилов е роден в Благоевград. 40-годишнит кандидат-депутат от листата на ДПС в 1-ви МИР е завършил висше образование в Югозападния университет „Неофит Рилски”, специалност „Педагогика на физическото възпитание и спорта”. Учил е и специалност „Автотранспортна техника” в Център за професионално обучение. Занимава се с частен бизнес в сферата на транспорта. От 2017 година е член на ДПС, а от 2019 година е председател на Местен съвет на партията в Благоевград. От 2019 година е общински съветник в областния център на Пиринско.

 

 

 

Comments

comments