Община Симитли с идея как ваканцията за учениците да бъде не само весела, но и ползотворна

Община Симитли, СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”- Симитли и СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”- Крупник са съставили разнообразна и цветна програма за лятната ваканция на учениците. Занимания по интереси могат да избират децата през следващите два месеца: юли и август. Възрастовите групи са от 7 до 16 години и всеки желаещ може да се включи.
В седмицата от 6 –ти до 10-ти юли забавленията ще бъдат в областите на спорта, културата, религията и толерантността. „Аз се движа безопасно”, „Лято с усмивка на плажа”,”Как да се държим в храм”, „Различни, но заедно”, „Спортни игри и състезания” са темите в седмицата на общината. Безгрижното лято ще бъде съпроводено с куп мероприятия от училището в Симитли- на плаж с книжка, млад кулинар, пътешествия из историята, гимнастика, караоке парти и занимателна математика са подготвили педагозите за ваканцията.
В Крупник предстои да бъде отворена театрална работилница, арт работилница, ще се изучава художествено слово и много занимателни игри.
Всички занимания ще бъдат ръководени от педагози и специалисти. Община Симитли за сетен път организира забавни мероприятия, за да може всеки ученик да прекара едно весело, но и ползотворно лято. Всеки желаещ да участва във веселото лято може да се свърже със своите учители в училището, където учи или на телефон 0748/ 7-21-38 в общинска администрация.

Comments

comments