Областният кординатор на ГЕРБ Атанас Камбитов тръгна на среща с актива, започна от Разлог

Регионалният кординатор на ГЕРБ Атанас Камбитов тръгна на обиколка на структурите, първата му среща е с актива в Разлог.

ПП ГЕРБ Разлог препълни залата на читалището на първото за годината общо събрание, 20 нови членове получиха членските си карти в присъствието на регионалния отговорник д-р Атанас Камбитов.

Председателят на общинската структура на ПП ГЕРБ д-р Емил Тончев откри събранието, начерта основните приоритети на партията и връчи на 20 нови членове партийните им карти.

В моето обръщение, като избран кмет на община Разлог, направих анализ на работата на община Разлог и коректното изпълнение на програмата на ПП ГЕРБ – в полза на общественото развитие и създаване на по-добра жизнена среда във всички населени места.
Подчертах, че високите изборни резултати за ПП ГЕРБ в община Разлог и доверието на хората са следствие на работата на всички членове на ПП ГЕРБ, на свършеното през годините. И представих на събранието част от ръководния ми екип – заместник- кметовете Славчо Фарфаров и Гергана Костова, кметовете на населените места Цветан Рабаджиев (Долно Драглище) и Николай Ушев (село Баня), и подкрепените от партия ГЕРБ на втория тур кметовете на село Добърско (Янис Будин) и село Елешница (Владимир Фръндев).
Пожелах на всички вяра и още веднъж припомних, че програмата на община Разлог е отворена за нови идеи и най-вече за решаване на проблемите по населените места, в кварталите и улиците, на всеки човек.

Д-р Атанас Камбитов поздрави общинското ръководство за организацията на събранието, за новите членове и за резултатите в изборите. И подчерта, че партията трябва да се обновява, както прави организацията в Разлог, че е необходимо да се приобщават и онези кадри, които по една или друга причина са се отдръпнали, с отметка – не на всяка цена. Припомни, че е в партията сред първите й членове и че предстои много съвместна работа, за да се докаже отново, че ПП ГЕРБ е силна, обединена и заслужено първа политическа сила.

 

Comments

comments