Нов офис в Благоевград откри официалният представител на лизингово-брокерска къща „Изира“ – Магдалена Прътева

Днес в Благоевград Магдалена Прътева, която е официален и изключителен представител на лизингово-брокерска къща „Изира“, откри новия офис. На бул.“Св.Св. Кирил и Методий“ 9 е мястото на което всеки, който има нужда от съвет и консултации за застраховането, както и съдействие до получаване на крайна качествена услуга, може да дойде и да се срещне с консултантите. На откриването присъстваха много гости, като основна част от тях бяха колеги на Магдалена от други застрахователни компании, които пожелаха огромен успех и много нови клиенти.

Магдалена Прътева се занимава със застраховане от над 10 години и е изградила една много сериозна и постоянна мрежа от клиенти, които от години се доверяват на младата жена, когато имат нужда от застраховане. От няколко години тя създава екип от млади хора, които да работят на територията на цялата област и да помагат адекватно, качествено и бързо за клиентите.

От друга страна „Изира“ е доказана в бранша брокер, който е изградил сериозен авторитет сред застрахователите и клиентите в цялата страна. Основната линия на брокера е общо застраховане и всичките му аспекти. В офисите на агенцията всеки има възможност да се запознае с естеството на този вид застраховане и да избере най-подходящия вариант, според собствените му нужди.
DSC_1024


DSC_1045
DSC_1052
DSC_1048
DSC_1046
DSC_1035

Comments

comments