Новооткритият офис на Broker INVEST – Благоевград, предоставя нови по-атрактивни условия по застраховка „Каско на МПС ” и Гражданска отговорност

Broker INVEST – Благоевград предоставя на своите бъдещи клиенти по-атрактивни условия за всички видове застраховки. Специални отстъпки до 35% процента получават новите клиенти и потребители по застраховка „Каско на МПС „.
Със своето ново предложение, Broker INVEST дава възможност за по – гъвкаво разпределение на автомобилите по възраст. Специални преференциални условия са подготвени за водачи с добра история, които подновяват без прекъсване застраховка „Каско на МПС“.

Дружеството предлага следните отстъпки, с които се намалява размера на застрахователната премия:
• за нови клиенти;
• за еднократно заплащане на премията;
• за застраховане на повече от 2 броя МПС;
• за подновяване на застраховката без щети от предходната година;
• за сключени поне два вида застраховки различни от „Каско на МПС“, „Гражданска отговорност“ и „Асистанс“ ;
• за сключена застраховка „Гражданска отговорност“ в Broker INVEST, дружеството предлага конкурентни цени, които няма да намерите на друго място – 142 лв. крайна цена за леки автомобили, от 209 лв. за товарни автомобили и 811 лв. за влекачи и ремаркета.

В зависимост от избраната комбинация от покрити рискове и възможни отстъпки, клиентът може да заплати до 40% по-малко от основната цена на застрахователната премия в зависимост от вида на застрахования автомобил. Също така, клиентите на дружеството получават възможност за разширяване на покритието по застраховка „Каско на МПС“ при преференциални условия, в случай че имат сключена застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите в Broker INVEST .

Полицата е валидна за България, страните от ЕС, Швейцария, Турция, Сърбия и Македония. За леки и товарни автомобили с общо тегло до 3,5 т. се осигурява безплатна пътна помощ до 150 км. за територията на България съгласно общите условия на застраховката.
За да се възползвате от услугите и да сключите най-изгодната за вас застраховка, трябва само да се посетите офиса на бул.“Кирил и Методий“ в Благоевград / на гърба на Американския университет/, телефон за контакт – 0893/876597, Борислав Джалев.

Comments

comments