Нова рубрика за култура с автор Ани Кокарешкова, стартира до дни в Blagoevgrad News

Само след по-малко от седмица, място в нашият сайт ще намери нова рубрика. В нея ще ви помогнем да се докоснете до всичко българско и родно, ще пишем и говорим за културата и фолклора, които все по-малко намират място в препълнените с негативизъм медии.
Автор и водещ на рубриката ще бъде една жена, която няма нужда от представяне, дълги години тя радва хората от екрана в ефира на Телевизия Родина, като водеща на неповторимото предаване „Родолюбие“ – тя е Ани Кокарешкова.
Както от телевизионния ефир, така и тук Ани ще ви среща с културни деятели и интересни хора, съхранили българските традиции и култура.
В нашата платформа ще има едно място на което, вие нашите читатели да се потапяте в необятните води на културата. Място за любовта към миналото и бъдещето на рода, което ни кара да се стремим да бъдем по-добри и постоянно да се усъвършенстваме, защото така ще спомогнем за бъдещето на нашите потомци. За да дадем пример на децата си всички ние се опитваме да бъдем по-добри, защото никой не иска заради лошия пример, който е дал на рожбите си те да станат престъпници. Всеки успех в която и да е сфера на живота, ни дава сигурност, че по този начин осигуряваме достойно бъдеще на нашите деца.
Любовта към корените на рода е и любов към историята не само на рода, но и на социалната организация, в която той участва, а именно – българското общество и държава. Тя ни прави не само по-добри граждани, но и по-добри българи, тъй като ни напомня завета на нашите дядовци и прадядовци, гинали по бранните полета, за да ни има нас, за да я има България. Родовата памет ни задължава да бъдем истински българи и да милеем за Отечеството си, за да не се почувстваме предатели на собствения си род, когато дойде времето за равносметка.

Comments

comments