Нова опаковка запазва витамините и хранителните вещества на продуктите

Предпазването на млякото от външни фактори, които могат да нарушат неговите хранителни качества, е изключително важно. По тази причина фирмата Tetra Pac създава новата опаковка Tetra Brik Edge. С характерна разпознаваема форма, но с по-голям отвор и връх под ъгъл, тя осигурява повече удобство и по-добро потребителско преживяване.
Непрозрачната картонената опакова предпазва от пряката слънчева светлина, въздуха и така съхранява ценните съставки в продуктите. Това означава запазване на витамините и всички останали характеристики на храните, които са неизменно важни за доброто здраве.
Новата опаковка също се състои от няколко защитни слоя. А Tetra Brik Edge прави още една крачка напред в защитата на храните, и това е нещо, което определено ще бъде част от отношението ни към това, което ядем и пием.
Верея е брандът в България, който в момента се възползва от предимства на опаковката Tetra Brik Edge. Те са добре защитени, а символът на тази защита е още по-лесно разпознаваем по рафтовете в магазините.

Comments

comments