Николай Хаджигенов: Ива Митева би била чудесен избор за министър-председател

Снимка:БНТ

Ива Митева от ИТН би била чудесен избор за министър-председател. Това заяви пред БНР Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме“. Недостатък на тази идея, която дойде от Атанас Атанасов от ДБ, е че ще се оголи Народното събрание, уточни той.

„Вероятността да получим третия мандат не е малка, защото ние, след като приключихме варианта с площада миналата година, започнахме да обединяваме, обиколихме всички формации на промяната – с предложение да направим точно това, което сега му идва времето. Да се съберем заедно и да направим каквото трябва за да приключим диктатурата на ГЕРБ, да започнем да разчупваме модела с кръговете и обръчите от фирми. Затова има шанс да получим третия мандат. Ние към момента сме единствените, които избягват идеологическите противоречия, опитваме да си говорим с всички, с изключение на ГЕРБ и ДПС“, подчерта той.

„Корнелия Нинова и Мая Манолова открай време, още от времето на БСП, непрекъснато си мерят някакви неща помежду си. Аз предпочитам да не влизам в тази тема“, коментира Хаджигенов.

Comments

comments