Николай Кимчев: Имаше предложение към мен от страна на БСП, но аз отказах

На пресконференцията, която даде днес д-р Владимир Пандев, председател на Общинския съвет на БСП той обяви, че на конференцията, която БСП ще проведе тази събота в Историческия музей в Благоевград, ще се избира между пет кандидатури кой ще представи партията на кметските избори през есента. В това число влизат общинските съветници Милан Богдански и Николай Бошкилов, активистът Красимир Божурски и архитект Коста Сандев, петата кандидатура, обаче д-р Пандев се опита да не издава до събота.
Този факт предизвика вълнения и налучкване кой всъщност е въпросният пети човек. Една от спряганите възможности е Николай Кимчев, актьор и бивш директор на ДТ „Никола Вапцаров“ Благоевград.Потърсихме за коментар г-н Кимчев, който потвърди, че е имало предложение към него. “ Тази сутрин обаче, аз дадох своя отказ на направеното ми от страна на БСП предложение, причините за отказа ми са лични и няма да ги коментирам, сигурно е едно – не съм аз петият човек, който всички търсят“, заяви още Николай Кимчев.
Вероятно в събота ще стане ясно, коя е петата кандидатура на БСП и съответно кой от обсъжданите ще бъде избран да представи партията на местните избори през октомври.

Comments

comments