Най- младата модна агенция в Благоевград-„AF models“, обра наградите на конкурса „Мис България – Благоевград“-2015

Успешният коафьор Александър Филипов, който преди малко повече от два месеца създаде своя модна агенция „AF models“, преди седмица получи нов повод за гордост. Макар и съвсем нова, неговата агенция показа, че ясно заявява намерение да се утвърди като една от най-успешните в югозападна България.
Преди седмица се проведе конкурса „Мис България- Благоевград“ 2015, а двете момичета, представящи „AF models“ обраха завиден брой награди и признания. Христина Мирчева, грабна титлата „Мис България – Благоевград“ 2015 |-во място , Лице на клуб Екстрийм и Лице на фризьорски салон РОШЛАТА, с което стана носителка най-много награди и безспорно бе любимка на публиката.Второто момиче- Каролина Огнянова, пък стана „Мис Грация“. Всички тези признания са категорично доказателство, че Александър Филипов има усет за модният бранш и е направил отличен избор още на първият кастинг.
“ Естествено,че съм доволен и горд от успеха на момичетата, това беше първият ни конкурс и определено успяхме да ни забележат. Всичките ми усилия са съсредоточени в това да отсявам момичетата не само по външен вид, а като цялостно поведение смятам, че именно това ни донесе успех на миналият конкурс.“, заяви Филипов. Той сподели още,че това е само началото, а признанията са най-големият му стимул да работи в тази посока. На 29 май ще се проведе и вторият кастинг на „AF models“ , той ще се проведе в Сандански, хотел „Свети Никола“. “ Каня всички желаещи да дойдат на кастинга и се надявам да срещна още момичета, които носят потенциала на Хриси и Каролина, защото именно това ще ни помогне да се утвърдим в бъдеще“, каза още Александър.

Екипът на Blagoevgrad-news , поздравява „AF models“ за признанията и наградите и им желаем много бъдещи успехи!

Comments

comments