Най-популярните отменени сватби

Звездите от Холивуд не веднъж са показвали, че с нищо не се различават от обикновените хора и като всеки човек, и най-голямата знаменитост може да бъде изоставена пред олтара.

В историята са останали няколко ярки примера на звездни годежи, планиране на големи сватби и неочаквана раздяла и то няколко дни преди официалното бракосъчетание.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

ben-affleck

Най-изненадващия обрат в отношенията беше връзката на латино дивата Дженифър Лопес и актьора Бен Афлек. Звездите се влюбиха през 2001 година, като заради Афлек Дженифър се разведе с втория си съпруг Крис Джъд.

През 2003 година двойката беше сгодена, а сватбата бе планирана за 14 септември. Няколко седмици преди това обаче стана ясно, че Бен е изневерил на Дженифър с канадска стриптизьорка, която сама разказа за случката.

Наранената Лопес развали годежа, подготовката за сватбата и връзката си с Афлек.

„Никога не са разбивали сърцето ми толкова жестоко“ – коментира Дженифър години след раздялата.

 

Джулия Робъртс и Кийфър Съдърланд

В началото на 90-те години Джулия Робъртс стана най-известната жена, разбила сърцето на мъж.

gwyneth-paltrow-paparazi

През 1991 година Робъртс се сгодява за актьора Кийфър Съдърланд, а сватбата е планирана за 14 юни същата година.

След годежа обаче Джулия се влюбва в най-добрия приятел на Кийфър – актьорът Джейсън Патрик, и двамата отпрашват за Ирландия, като Робъртс остави годеника си да отмени официално сватбата.

Съдърланд и до днес твърди, че това е било най-болезненото събитие, което някога му се е случвало.

 

Гуинет Полтроу и Брад Пит

В края на 90-те години една от култовите двойки бяха Гуинет Полтроу и Брад Пит. Двамата се събраха през 1995 година и се сгодиха през 1997 година, като сватбата беше планирана за лятото на същата година.

След годежа Брад не спира да заявява как с нетърпение чака деня на сватбата си, но и до този ден така и не се стига, тъй като сватбата е отменена.

Причината за това става ясна години по-късно, когато Гуинет признава, че се е разколебала, защото е сметнала, че е прекалено млада за такова обвързване.

Източник: ezine.bg

Comments

comments