Мъж хвана съпругата си да му сипва отрова в кафето, за да му прибере парите от застраховката

Жителка на щата Аризона (САЩ) беше осъдена на три години пробация, след като е направила самопризнания, че е искала да отрови съпруга си.

Въпросният случай е от лятото на 2023-та година, а намерението ѝ бе уловено от скрита камера, които мъжът ѝ тайно поставил в къщата заради подозрения, че иска да му навреди.

На кадрите се вижда как съпругата му – Мелъди Фелисиано Джонсън, доближава кафе машината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание.

При предишни обстоятелства мъжът е усещал, че кафето му е било странно на вкус и заподозрял съпругата си. Тогава решил да скрие камера в кухнята, за да види дали съмненията му ще се оправдаят. Впоследствие било установено, че тя му сипвала хлор в кафето.

Когато изгледал записа и я изловил на местопрестъплението, Роби Джонсън веднага сигнализирал в полицията. В съда жената направила пълни самопризнания и постигнала споразумение с прокуратурата за 3-годишен период на пробация.

В хода на разпита тя обяснила, че целта ѝ била да прибере застраховката живот на съпруга си след смъртта му, с което щяла да получи значителни финансови облаги.

Comments

comments