Модна агенция „AF models“ организира първият по рода си конкурс Miss Gold Night Club

Най-младата модна агенция в Югозападна България- „AF models“, развива с бързи темпове дейността си и след множество кастинги, които проведе в Сандански, Благоевград и Бургас, сега се заемат с организацията на конкурса Miss Gold Night Club – Гоце Делчев. Конкурсът ще се проведе на 14 август , а кастинга за него е определен за 5 август, като всички желаещи да се включат , могат да заявят желанието си на 0895/033 014. Организаторите очакват събитието да предизвика широк интерес и наплив на желаещи да вземат участие.
„Задачата да организираш подобно събитие не е никак лека, но съм уверен че ще успеем да се справим. С оглед на интереса, който предизвикаха предишните ни кастинги, смятам че и този път ще има много девойки, които ще се явят, а колкото повече са, толкова по-качествен избор ще можем да направим.“, каза Александър Филипов – собственик на агенцията.
Той се зарича още, че ще се опита да направи агенцията си водеща в модният бранш, като залага на качеството, а не на количеството, както и на намерението си тази агенция да работи по начина, по който работят световните агенции и в никакъв случай не смята да следва отъпканите пътеки на съществуващите вече модни агенции в България.

Comments

comments