ММА галавечер открива новата зала в Гоце Делчев през септември

Международният промоутър ISFA организира втора галавечер по ММА в Гоце Делчев. Зрелищното събитие ще се състои на 17 септември при откриването на новата спортна зала „Неврокоп“ в града. Началният час е 20:00 часа, като в битките ще участват едни от най-добрите български бойци. Те ще се изправят срещу състезатели от пет държави в осем международни срещи.
Теодор Николов ще премери сили с Алексис Гуанкопулов (Гърция), Цветан Кирилов среща Карл Мифсуд (Малта), Даниел Бетов ще се бие с Енрико Марикаро (Малта), Живко Стоименов ще има за съперник Деян Стефановски (Македония), Стоян Димитров се изправя срещу Олександър Коваленко (Украйна), а останалите битки са Петър Петров – Паоло Пиантадоси (Италия), Валентин Бенишев – Роман Пантелей (Украйна) и Камен Георгиев – Юри Горбенко (Украйна).
В категория до 77 кг ще се изправят двама сънародници от топ бойците в България – Красимир Станев срещу Владислав Генов в една от най-оспорваните срещи. И двамата състезатели са показали изключителни умения както в България, така и зад граница.
Скоро организаторите ще обяват и останалите срещи.

Comments

comments