Млад предприемач разкрива тайната на успеха

Априлското издание от серията успешни истории за стартиращи предприемачи SIStory ще се проведе на 5 април от 19 часа в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Събитието се организира от националната предприемаческа организация Start It Smart, а гост-лектор ще бъде Николай Пирянков, основател на Rare Pink – британска компания за онлайн поръчка на висококачествени персонализирани годежни пръстени. Той ще разкаже повече за личната си история и за своя предприемачески път. Присъстващите ще имат възможност да задават своите въпроси.
Николай и екипът му са изпълнили стотици поръчки и затворили няколко рунда финансиранe, един от които през международната платформа за колективно дялово финансиране – Seedrs. През 2015 Rare Pink става и полуфиналист в състезанието на сър Ричард Брансън – Pitch to Rich. В началото на 2016 г. компанията влиза в един от най-престижните световни акселератори – Techstars Boston.
Rare Pink е компания, която изработва висококачествени персонализирани годежни пръстени, чиято поръчка става изцяло през онлайн платформа, достъпна за клиенти от цял свят. Нейни основатели са Николай Пирянков и приятелят му от училищните години – Дейвид Сътън. Двамата стартират няколко бизнеса заедно, включително и туристически уебсайт за Fifa World Cup, онлайн покер уебсайт и обучителна програма за ученици фокусирана върху инвестирането и трейдинга.
Start It Smart е основател на състезание за иновативни бизнес проекти 3Challenge, както и на първия в Европа преакселератор за стартиращи предприемачи.

Comments

comments