Младежка визия в няколко стъпки

11301471_10206581465886541_971117270_n

Всяка дама желае да изглежда с няколко години по-млада. Това не е толкова трудна задача. Е, не може да се очаква от жена на около 50 години да изглежда като тийнейджър, но подмладяването с 3-5 години е напълно възможно и то само с помощта на… облеклото.

Сега е много лесно да се заблудим относно възрастта на една жена на 25-30 години. Тя винаги може да мине за по-млада, а ако се търси целенасочено подмладяване дори и по-млада. Как се постига една ежедневна неофициална визия. Необходими са ви чифт дънки, топ или дамска тенсика, както и вталено сако с набран ръкав. За да бъде завършена визията ви може да обуете кецове.

Козметичните помади и процедури са съвсем друга страна на монетата и тях няма да засягаме сега. Все пак чиста коса, лесна прическа, лек грим, някой аксесоар като шал или часовник, приятен парфюм и не забравяйте маникюра. По-добре е да няма лак, отколкото той да бъде излющен. Ако бързате сложете си телесен цвят или прозрачен.

Да се върнем на предпочитаните дамски дрехи.Със сигурност сте минавали покрай магазини, на чиито витрини сте виждали огромни и многоцветни дамски дрехи, най-често с щампа на цветя. Ако ви е погъделичкало любопитството и сте влезли може би ви е направило впечатление, че те са предназначени за по-зрели дами.

 

Но като, че ли производителите са се постарали да създадат дамски дрехи, които да изградят впечатлението за възрастна дама с някакви дрехи, а не за дама на средна възраст с модерни дамски дрехи. Подчертаването на фигурата е от ключово значение за визията на всяка жена. Ако телосложението ви е по-закръглено виждате недостатъци тук-там по тялото си, тогава впитите дрехи няма да ви направят по-елегантни.

 

В случая, ако работите в офис с утвърден дрескод, може да заложите на черен панталон, който ви е удобен и топ, който покрива част от дупето ви. Или вместо топ да изберете риза в приятни цветове и лека материя. Впитите сака няма да ви донесат комфорт, но в никакъв случай не се спирайте на тези с 2 номера по-големи. За да освежите визията си може под сакото да обличате модерна дамска тениска с щампа, декорация или просто маркова на Puma, Nike, Adidas. За да добиете впечатления от модерните марки за сезона, естествено те не са само най-известните Puma, Nike, Adidas, Everlast  може да посетите онлайн магазин mymall.bg.

Брандът е отдавна на пазара и доста умело съчетава модерно, удобно, качествено, затова и предлаганите дамски дрехи, сред които дамски тениски, дамските потници, обувки, маратонки, блузи са  подходящи за подертаване на вашата свежа визия особено за лятото.

 

 

 

 

 

 

Comments

comments