Мицански: Няма нито една оферта за мен

Нападателят на българския национален отбор Илиян Мицански отхвърли спекулациите, че ще се завърне у нас и ще сложи фланелката на новоучредения ЦСКА-София.
Доскорошният футболист на южнокорейския Сувон Блууингс е на трибуните на “Васил Левски”, откъдето ще изгледа първия двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Славия и Заглембе (Любин).
“Много често футболистите, когато ги питат колко оферти имат, казват, че 10-20 клуба се интересуват от тях. Аз ще отговоря по един по-различен начин – ще призная, че в момента към мен няма нито една оферта, наистина“, откровен бе бившият нападател на Кайзерслаутерн.
„Не мисля да спирам с футбола, все пак съм само на 30 години. Може би това ще се случи, но след 5-6 години, а не сега, както някои хора са обявили. Надявам се, че все пак някой ще прояви интерес към мен”, добави още в ефира на “Диема” Мицански.
Илиян Мицански е рожба на благоевградските футболни школи. Направи име у нас с фланелката на Македонска Слава и Пирин 1922. Дълги години игра в Полша и Германия. Най-силните му изяви зад граница бяха именно за Заглембе /Любин/, откъдето бе продаден и на Кайзерслаутерн.

Comments

comments