Милан Богдански познава Благоевград и от птичи поглед

Отборът на 10-ката БСП се извиси високо над Благоевград

Кандидатът за кмет на БСП Благоевград – инж. Милан Богдански познава Благоевград и от птичи поглед. Той и част от отбора на 10-ката се извисиха високо над Благоевград, за да покажат, че когато БСП поеме управлението в свои ръце, общината ще се издигне над сегашното олигархично и задкулисно управление.

1 (3)

Инж. Богдански отбеляза, че Благоевград се нуждае от ново, по- добро управление и безкомпромисно ще отстоява позицията: „В полза на обществото! За хората от общината! Справедливост и Солидарност!”
„ Ние познаваме община Благоевград и затова сега сме тук, за я погледнем И от погледа на птиците. Ние искаме да подобрим условията на живот във всички социални сфери и във всички населени места на Общината. Ще работим заедно за създаването на благоприятни условия за развитие на индустрията, селското стопанство, търговията и услугите.“ – заяви инж. Богдански.

Кандидатът за кмет на БСП бе придружен от арх. Александър Сандев, който е на трето място в листата, Антон Асиски- Областният младежки лидер, Николай Бачев и Николай Йорданов- едни от най- младите представители в листата.

3 (2)

Comments

comments